Van ambachtelijke kwaliteit

Je lading veilig vervoeren. Een tijdelijke overkapping van een bouwproject. Of een schuifkleed voor de indeling van een loods. Kies voor de robuuste afdekkleden, afdeknetten, hoezen en tenten van Mennens. Met de hand vervaardigd door vakmensen, in onze eigen zeilmakerij in Groningen. Eén van de grootste van Europa. Onze oplossingen zijn beschikbaar in elke gewenste kleur en vorm. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van zeilen, bieden we je gericht advies over de juiste materialen, toepassing en het optimale ontwerp. Ook voor reparaties aan zeilen, kappen en kleden kun je bij ons terecht. 

Wij maken onder meer: 

•    Schuifkleden, afdekkleden en afdeknetten. 
•    Huiven (voor aanhangers), hoezen en containerkleden. 
•    Serreafdekkingen. 
•    Bootkleden. 
•    Podiumtenten, feesttenten en overkappingen. 

Drukwerk en reclameboodschappen

Een zeil, kleed, tent of overkapping voorzien van je bedrijfslogo, foto’s en een reclameboodschap? Vertel ons je wensen, dan laten wij het geheel bedrukken. Alles is mogelijk.

Dolly Bakfiets verblijdt klanten met verbeterde Regentent

Dolly Bakfiets ontwikkelt en produceert elektrische bakfietsen van eigen merk en verleent service aan huis. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 55 kleurcombinaties en verschillende accessoires. De meest populaire accessoire is de Regentent, waarvoor Dolly Bakfiets een betrouwbare leverancier zocht. De keus viel op Mennens. Dolly Bakfiets vindt vrijheid voor klanten belangrijk, in de vorm van multifunctionele fietsritten. Zoals naar de dagopvang en de supermarkt. Bovendien is de Dolly een duurzaam alternatief voor de auto. De heersende mening onder Dolly-berijders is dat de bakfiets ‘de beste aankoop ooit’ is.

Van afdekkleden tot feesttenten

We creëren eveneens maatwerk zoals o.a. serreafdekkingen, afdekkleden, bootkleden, aanhanger huiven en containerkleden. Of zelfs veel ruimere toepassingen zoals podiumtenten, feesttenten en overkappingen. Kortom, we hebben alle nodige vakkennis en ervaring in huis om elke oppervlakte aan te pakken!

Uiteraard leveren we ook de bijhorende opdrukken, zoals logo's, foto's en teksten. Denk bijvoorbeeld gerust aan complete dragers voor je reclameboodschappen in de vorm van canvassen in zeildoek, strak afgespannen in een aluminium frame. Mennens presenteert het als één aantrekkelijk, opvallend geheel.Meer informatie

Ben je benieuwd wat onze zeilmakerij voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op.