Je lading veilig vervoeren. Een tijdelijke overkapping van een bouwproject. Of een schuifkleed voor de indeling van een loods. Kies voor de robuuste afdekkleden, afdeknetten, hoezen en tenten van Mennens. Met de hand vervaardigd door vakmensen, in onze eigen zeilmakerij in Groningen.

Eén van de grootste van Europa. Onze oplossingen zijn beschikbaar in elke gewenste kleur en vorm. Met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van zeilen, bieden we je gericht advies over de juiste materialen, toepassing en het optimale ontwerp. We zijn sterk in de productie van grote aantallen, specials & maatwerk en de montage. Ook voor reparaties aan zeilen, kappen en kleden kun je bij ons terecht. We zijn o.a. actief in de Maritieme, Offshore, Industrie en Landbouw sectoren.

Zeil maatwerk

Bij Mennens kan je terecht voor perfect maarwerk van:

•    Afdekkleden en afdeknetten
•    Huiven (voor aanhangers), hoezen en containerkleden
•    Serreafdekkingen
•    Bootkleden. 
•    Podiumtenten, feesttenten en overkappingen. 
 

Ben je benieuwd wat onze zeilmakerij voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Van afdekkleden tot feesttenten

We creëren eveneens maatwerk zoals o.a. serreafdekkingen, afdekkleden, bootkleden, aanhanger huiven en containerkleden. Of zelfs veel ruimere toepassingen zoals podiumtenten, feesttenten en overkappingen. Kortom, we hebben alle nodige vakkennis en ervaring in huis om elke oppervlakte aan te pakken!

Een zeil, kleed, tent of overkapping voorzien van je bedrijfslogo, foto’s en een reclameboodschap?

Uiteraard leveren we ook de bijhorende opdrukken. Denk bijvoorbeeld gerust aan complete dragers voor je reclameboodschappen in de vorm van canvassen in zeildoek, strak afgespannen in een aluminium frame. Mennens presenteert het als één aantrekkelijk, opvallend geheel. Vertel ons je wensen, dan laten wij het geheel bedrukken. Alles is mogelijk.

Neem contact op

Project in de kijker

Dolly Bakfiets verblijdt klanten met verbeterde Regentent

Dolly Bakfiets ontwikkelt en produceert elektrische bakfietsen van eigen merk en verleent service aan huis. Klanten kunnen kiezen uit meer dan 55 kleurcombinaties en verschillende accessoires. De meest populaire accessoire is de Regentent, waarvoor Dolly Bakfiets een betrouwbare leverancier zocht. De keus viel op Mennens. Dolly Bakfiets vindt vrijheid voor klanten belangrijk, in de vorm van multifunctionele fietsritten. Zoals naar de dagopvang en de supermarkt. Bovendien is de Dolly een duurzaam alternatief voor de auto. De heersende mening onder Dolly-berijders is dat de bakfiets ‘de beste aankoop ooit’ is.

Van model tot model keken we welke het beste paste bij de Dolly én onze consumenten. Mennens maakte het totaalplaatje

Ben je benieuwd wat onze zeilmakerij voor jouw organisatie kan betekenen?