Zeilmakerij van Mennens

De ambachtelijke zeilmakerij van Mennens, gelegen in Groningen, maakt afdekkleden en afdeknetten, hoezen en tenten van hoge kwaliteit. Deze producten zijn beschikbaar in allerlei kleuren en vormen, en zijn uiterst geschikt voor de transportsector (bijvoorbeeld om je vrachtwagen te voorzien van een robuust afdekkleed.) Stel, sjorbanden en sjorkettingen voldoen niet voor jou, dan zijn deze afdeknetten een perfecte aanvulling.

Mennens heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van zeilen en aanverwante producten, en kan daarom gericht helpen bij het selecteren van de juiste materialen, ontwerpen en toepassingen.

Meer weten over de bijzondere werking en mogelijkheden van de zeilmakerij? Neem contact op met je dichtstbijzijnde Mennens-vestiging.

Van afdekkleden tot feesttenten

We creëren eveneens maatwerk zoals serreafdekkingen, afdekkleden, bootkleden, aanhanger huiven, containerkleden,... Of zelfs veel ruimere toepassingen zoals podiumtenten, feesttenten en overkappingen. Kortom, we hebben alle nodige vakkennis en ervaring in huis om elke oppervlakte aan te pakken!

Uiteraard leveren we ook de bijhorende opdrukken, zoals logo's, foto's en teksten. Denk bijvoorbeeld gerust aan complete dragers voor je reclameboodschappen in de vorm van canvassen in zeildoek, strak afgespannen in een aluminium frame. Mennens presenteert het als één aantrekkelijk, opvallend geheel.

                      

                      ​​​​​​

Voorbeelden van Mennens zeilmakerij

Attractiepark Drouwenerzand. 
Lange, opvallende en beschermende entree voor het spookhuis.

Schuifkleed GS YARD. 
Schuifkleed dat de toegang (een opening van liefst 16,2 m x 10 m) tot een scheepswerf netjes afsluit.

Hangar van Skyline Aviation. 
Schuifkleed voor de indeling van een hangar op de luchthaven in Eelde.

Oranje Comité in Drachten - Koepel Carillon
In April 2018 heeft de zeilmakerij van Mennens Groningen voor het Oranje Comité in Drachten de koepel over het Carillon mogen plaatsen. Deze koepel werd eerder - in 2010 - vervaardigd door Mennens. Mennens Groningen beschikt over een zeilmakerij waar onder andere podia, huiven, hoezen, containerkleden e.d. worden vervaardigd voor met name de industrie. 

Profiteer van een van de grootste, tevens vakbekwaamste, zeilmakerijen in Europa. Bovendien ook voor alle reparaties van zeilen, kappen en kleden. 
Meer weten over de bijzondere werking en mogelijkheden van de zeilmakerij? Neem contact op met je dichtstbijzijnde Mennens-vestiging.