Uw wereldwijde partner voor Renewables

We zijn actief in Europa, USA, Australiië & China

Renewables Divisie

Onze Renewables divisie heeft uitgebreide ervaring in het leveren van tools, producten en diensten aan toonaangevende operators en fabrikanten in de wind- en renewables industrie. Dankzij onze Lifting Solutions Group hebben we toegang tot productiefaciliteiten op meer dan 100 locaties in Europa, de VS, Australië en China.

Wij bieden op maat gemaakte en standaard hijsgereedschappen, staalkabels, kranen, valbeveiligingsapparatuur en nog veel meer. Wij bieden diensten aan zoals breeklasttesten, onderhoud en inspecties. Wanneer u een speciale oplossing nodig hebt, zijn onze mensen experts in het ontwerpen van op maat gemaakte hijsgereedschappen van maximale kwaliteit op basis van uw behoeften.

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

Lifting products

Hijsproducten

Wij bieden een breed scala aan hefproducten van 's werelds toonaangevende fabrikanten, waaronder onze eigen productmerken. Wij bieden ook apparatuur te huur aan.

Customized lifting product

Oplossingen op maat

Onze mensen zijn experts in het ontwerpen en bouwen van hijsgereedschappen en oplossingen op maat. Wij kunnen de moeilijkste hijsproblemen oplossen.​​​​​​

On-Site Engineering - Wind Turbine

On-Site support

CERTEX Renewables biedt on-site wettelijke inspecties van hijswerktuigen, LOLER- en PUWER-inspecties en nog veel meer.

Quality

Gecertificeerd partner

CERTEX Renewables is een betrouwbare partner en we sluiten geen compromissen als het gaat om kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid. Meer informatie over onze certificaten.


Wil je meer weten?

Bekijk of download brochure pdf.

CERTEX Renewables brochure