Maak de juiste keuze

Staalkabel vormt het hart van veel installaties. Met de juiste constructie, toepassing, uitvoering en montage ervan zorg je ervoor dat medewerkers veilig kunnen werken. Het kan de levensduur van de staalkabel verlengen, voorkomt stilstand van het machinepark, verhoogt de productiviteit en verlaagt de total cost of ownership.

[hubspot]

 

Brede praktijk

Staalkabel kent een grote verscheidenheid aan toepassingen. Hoe maak je de juiste keuze? Hier komt veel bij kijken. Van diameter, slagwijze, constructie en de samenstelling van de staalkabel tot de toepassing, montage en het gebruik.

Staalkabel is een kostbare investering. En voor velen een grijs gebied. Een complex product met tal van factoren om aan te denken. Hoe zorg je dat deze langdurig meegaat? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en laat je goed informeren. Dit dossier biedt je waardevolle inzichten. Ontdek de belangrijkste aandachtspunten, lees blogs van experts en doe je voordeel met praktijkvoorbeelden

Laat je tijdig informeren over de juiste kabel(samenstelling)

Ben je betrokken bij de assemblage van een hijskraan, -constructie of -installatie? Laat je tijdig informeren over de juiste keuze van de staalkabel. Bij Mennens beschikken we over jarenlange kennis en expertise.

Download onze whitepaper

Staalkabel is voor velen een grijs gebied: een complex product met tal van factoren om aan te denken. In deze whitepaper ontdek je de 7 belangrijkste aandachtspunten voor een lange levensduur van je staalkabels.