Maak de juiste keuze

Staalkabel vormt de essentie van talrijke installaties. De voordelen van een zorgvuldige constructie, precieze toepassing, nauwkeurige uitvoering en professionele montage van staalkabels zijn talrijk:

  • Verbeterde veiligheid op de werkvloer
  • Verlenging van de levensduur van uw staalkabel
  • Preventie van stilstand in het machinepark
  • Verhoging van de productiviteit
  • Vermindering van de total cost of ownership.

[hubspot]

 

Brede praktijk

Staalkabel kent een grote verscheidenheid aan toepassingen. Hoe maak je de juiste keuze? Hier komt veel bij kijken. Van diameter, slagwijze, constructie en de samenstelling van de staalkabel tot de toepassing, montage en het gebruik.

Staalkabel is een kostbare investering. En voor velen een grijs gebied. Een complex product met tal van factoren om aan te denken. Hoe zorg je dat deze langdurig meegaat? Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en laat je goed informeren. Dit dossier biedt je waardevolle inzichten. Ontdek de belangrijkste aandachtspunten, lees blogs van experts en doe je voordeel met praktijkvoorbeelden

 

Ontdek de inzichten van onze experts

Ontdek de praktijkervaringen van andere organisaties

Laat je tijdig informeren over de juiste kabel(samenstelling)

Ben je betrokken bij de assemblage van een hijskraan, -constructie of -installatie? Laat je tijdig informeren over de juiste keuze van de staalkabel. Bij Mennens beschikken we over jarenlange kennis en expertise.

Assortiment staalkabel

Elke installatie en hijsbehoefte vraagt om een specifieke staalkabel. Bij Mennens vind je staalkabels in alle denkbare formaten en samenstellingen. Van standaard- en speciaalkabel tot langslag- of kruisslagkabels. Ontdek ons ruime assortiment online.