© SCM Citra OY

Maak kennis met onze huismerken Ropetex en Powertex

Ropetex is ons merk voor staalkabels en smeermiddelen voor staalkabels, en Powertex het merk voor hijs- en hefmiddelen, ladingzekering en valbeschermingsproducten.

Zowel Ropetex als Powertex bieden hoogwaardige en kosteneffectieve producten. Onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik in algemene industriële toepassingen. Of je nu actief bent in de bouw, procesindustrie, offshore, logistiek of een andere sector. Met onze producten werk je veilig en efficiënt.

high quality icon

Hoge kwaliteit

Onze producten getuigen van de kennis van onze specialisten en de aandacht voor detail in onze specificaties en kwaliteitscontrole.

high availability icon

Hoge beschikbaarheid

We hebben meer dan 50 voorraadlocaties in heel Europa, ondersteund door een omvangrijk centraal magazijn. Hierdoor garanderen we een snelle levering.

excellent price-quality ratio icon

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

We zijn trots op onze efficiënte toeleveringsketen en zorgvuldig samengestelde productselectie, waardoor we producten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden tegen een redelijke prijs.

compliant icon

Voldoet aan relevante normen

Wij zijn experts in onze branche en hebben een diepgaande kennis van de relevante normen. Onze systematische werkwijze zorgt ervoor dat onze producten aan alle noodzakelijke eisen voldoen.


Focussen op wat er toe doet 

De focus voor Powertex en Ropetex ligt op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid & het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Klik op onderstaande blokken voor gedetailleerde informatie over hoe we werken.


Ontdek alle Ropetex en Powertex producten

Klik op één van de onderstaande tegels om de Ropetex en Powertex producten te ontdekken!

POWERTEX Hijsen | Sjorren | Valbeveiliging

Ontdek

ROPETEX Staalkabel | Smeermiddelen voor staalkabels

Ontdek

Meer duurzame producten

Powertex heeft verschillende producten die deel uitmaken van de Aspire range™ van Lifting Solutions Group. Dit betekent dat deze producten op feiten gebaseerde verbeteringen hebben vanuit een duurzaamheidsperspectief en een betere keuze zijn vergeleken met conventionele producten. Klik op een van de onderstaande producten en ontdek hoe ze een verschil maken!


Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor onze merken Ropetex en Powertex? Neem contact met ons op!