Nieuws

Mennens levert eerste Warp lijn ooit aan Veerpont

Mennens heeft voor de veerpont Steeds Voorwaarts in Dieren een Dynice Warp lijn geleverd. Dit is de eerste veerpont in Nederland met een Warp lijn! De Veerpont Olburgen-Dieren, of De Veerpont Dieren-Olburgen, zoals sommigen durven zeggen, verbindt twee prachtige stukjes Nederland. Van de Veluwe naar de Achterhoek.

Veilig werken leer je door trainen op een dak

Train to comply or train to educate, leid je mensen op om aan de regels te voldoen of om ze wat te leren en ’s avonds weer veilig thuis te krijgen? De Vereniging Veilig en Gezond Werken (VVGW) wil dat bedrijven en non-profitorganisaties hun mensen goed voorbereid op pad sturen.

Video podcast: Inspectie & Keuring van valbeveiligingsmiddelen

Veilig werken op hoogte doet u met goedgekeurde PBM! Volgens de arbo-wet dienen persoonlijke valbeveiligingsmiddelen (PBM) minimaal eens per jaar te worden gekeurd.  Bekijk onze video podcast over de verplichte jaarlijkse keuring van softgoods, valstopblokken en permanente voorzieningen aan bod komt.

Video podcast: "Er zit een kink in de kabel"

Weten alle medewerkers in jouw organisatie hoe zij hijsgereedschappen en -werktuigen veilig gebruiken, zodat zij voldoen aan wet- en regelgeving? Als werkgever ben je wettelijk verplicht om de kennis van medewerkers up-to-date te houden. Training is belangrijk. Bekijk de video podcast!

Video podcast: Keuring & inspectie van staalkabels

Gesprek over het belang van jaarlijkse keuring en inspectie van staalkabels. Veilig werken is essentieel als je met hijs- en hefmiddelen werkt. Een jaarlijkse inspectie is zelfs verplicht. Mennens voert alle (verplichte) inspecties en keuringen uit en zet veiligheid voorop.