Nieuws

Een kraan boven water? Geen probleem voor Mennens

Een bijzonder verzoek van Icon Yachts Harlingen: een onderhangkraan voor hun nieuwe, drijvende dok. Dit was niet alleen bijzonder omdat de kraan boven water moest worden geïnstalleerd, maar ook omdat het dak er al op zat. Door creatief en specialistisch mee te denken was de plaatsing van de kraan uiteindelijk een fluitje van een cent. 

Veiligheid centraal bij werken met hoogwerkers

De situatie op de foto's in dit artikel zijn een schrikbeeld waarvan iedereen hoopt ze nooit te hoeven meemaken. Gelukkig kun je ongelukken zoveel mogelijk voorkomen door valbeveiliging bij het werken met hoogwerkers centraal te stellen. Vijf tips om uw veiligheid te vergroten van Jaap Waling, Productmanager Valbeveiliging bij Mennens.

Vervolgbericht: Veiligheidsalarm voor 3M / SALA valblokken

Zodra 3M de certificering van de productaanpassing van de blokken die onder de veiligheidswaarschuwing vallen rond heeft, zullen ze stoppen met het online terugbetalingsprogramma. Lees meer over welke vervolgstappen u na de certificering nog kan ondernemen.

Mennens ook sterk in vacuüm

Om windmolens te bouwen, zijn stalen platen op maat nodig. Romaris Staal B.V. bewerkt en vormt deze platen, en daarvoor moeten ze regelmatig opgetild worden. Maar welk hefmiddel gebruik je daarvoor? Dankzij Mennens’ professionele advies is tot volle tevredenheid gekozen voor een vacuümheffer.

Veilig fietsen tussen de boomtoppen in een mooie omgeving

Een spectaculaire fietsbrug in het Limburgse Hechtel-Eksel (België) leidt je langs de kruinen van de bomen in Bosland – op 10 meter hoogte! Mennens zorgde voor een mooie en stevige leuning waarlangs je veilig kunt genieten van de prachtige natuur.