100% veiligheid en optimale prestaties van staalkabel, hijs- en heftechniek en valbeveiliging

Efficiënt en verantwoord hijsen en heffen. Veilig werken op hoogte. Slim omgaan met de beschikbare ruimte: in werkplaatsen of productieruimtes. Precies dát is de expertise van Mennens. Maak kennis met onze doeltreffende oplossingen, solide producten en ons deskundige advies.

 

Dossier 'Veilig hijsen'


Dit kennisdossier gaat in op de dagelijkse praktijk van je medewerkers. Zorg dat deze zo veilig mogelijk is. Dit kennisdossier biedt volop inzichten om zo veel mogelijk bedrijfsongevallen te voorkomen. Ontdek de belangrijkste aandachtspunten voor veilig hijsen én doe je voordeel met de inzichten van onze experts.

Video Library

Hoe kies je de juiste hijs- en hefmiddelen. En weet je zeker dat je deze juist gebruikt? Naast onze erkende trainingen en cursussen delen we onze expertise graag in heldere instructievideo’s.

Dossier 'Staalkabel' 

Een lange levensduur van je staalkabel en een maximaal rendement


Veilig en efficiënt verplaatsen van lasten, zowel verticaal als horizontaal. Het maximale rendement halen uit uw installatie, met de zekerheid van bedrijfscontinuïteit. Dit vraagt om de juiste (toepassing van) staalkabel. In ons Dossier Staalkabel lees je er alles over. 

Hijsen en heffen moet veilig gebeuren. Tegelijk wil je een optimaal rendement. Dat vraagt om hijs- en hefoplossingen waar je 24/7 op kunt vertrouwen.

Beluister onze Podcasts

Dossier 'Magnetic Rope Testing'


Magnetic Rope Testing is een niet-desctructief, magnetisch en contactloos onderzoek op staalkabels om draadbreuken, vervormingen of corrosie te detecteren.

Blijf op de hoogte

Al meer dan 130 jaar marktleider in hijs- en heftechniek en dat willen we met je delen!