Voor 100% veiligheid en optimale prestaties van staalkabel, hijs- en heftechniek en valbeveiliging

Efficiënt en verantwoord hijsen en heffen. Veilig werken op hoogte. Slim omgaan met de beschikbare ruimte: in werkplaatsen of productieruimtes. Precies dát is de expertise van Mennens. Maak kennis met onze doeltreffende oplossingen, solide producten en ons deskundige advies.

Video Library

Hoe kies je de juiste hijs- en hefmiddelen. En weet je zeker dat je deze juist gebruikt? Naast onze erkende trainingen en cursussen delen we onze expertise graag in heldere instructievideo’s.

Een lange levensduur van je staalkabel en een maximaal rendement


Veilig en efficiënt verplaatsen van lasten, zowel verticaal als horizontaal. Het maximale rendement halen uit uw installatie, met de zekerheid van bedrijfscontinuïteit. Dit vraagt om de juiste (toepassing van) staalkabel. In ons Dossier Staalkabel lees je er alles over. 

Hijsen en heffen moet veilig gebeuren. Tegelijk wil je een optimaal rendement. Dat vraagt om hijs- en hefoplossingen waar je 24/7 op kunt vertrouwen.

Beluister onze Podcasts

Magnetic Rope Testing iets voor jouw organisatie?


 

Sta je op het punt een werkplaats (opnieuw) in te richten?


Hoogwaardige kranen maken ergonomisch werken mogelijk, verhogen het werkcomfort, versnellen het werk- en productieproces én zijn ruimtebesparend. Op basis van enkele eenvoudige vragen kunnen we inschatten waar jouw behoeften liggen en geven onze specialisten een vrijblijvend advies op maat. Zodat de kraan perfect wordt geïntegreerd in de beschikbare ruimte.

Blijf op de hoogte

Al meer dan 130 jaar marktleider in hijs- en heftechniek en dat willen we met je delen! 

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Je ontvangt updates over staalkabel, hijs- en heftechniek en valbeveiliging

* verplicht
E-mail *
 

 

Bekijk onze privacy policy