Onze (lokale) omgeving dragen we een warm hart toe. Dit zien we als kans om een positieve bijdrage te leveren aan onze wereld.
 

Vriend van Stichting Ambulance Wens

Sinds 2024 is Mennens vriend van Stichting Ambulance Wens. De stichting vervult de laatste wensen van niet meer mobiele (terminale) patiënten. Per dag vervult de stichting 5 à 7 wensen en inmiddels zijn er meer dan 20.000 wensen vervuld sinds de start in 2007. Mennens draagt dit initiatief een warm hart toe.
 

Goede doelen steunen

Door meer te bewegen, verdienen onze medewerkers Fitcoins in de It’s my life-app. Deze Fitcoins kunnen medewerkers onder meer inzetten om een goed doel te steunen. Zoals Stichting Ambulance Wens.

Image

 

Duurzaamheid

Bij Mennens is duurzaamheid een integraal onderdeel van de strategie. We verlagen de CO2-uitstoot en het energieverbruik. Daarbij werken we doorlopend aan circulariteit. Hiermee dragen we bij aan SDG-doel 13: klimaatactie.

Diversiteit en inclusie

Mennens omarmt verschillen en hecht veel waarde aan een divers personeelsbestand. Want variatie in ideeën, achtergronden, overtuigingen en culturen leidt tot een breder perspectief en vernieuwende inzichten.

Veiligheid en gezondheid

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat op één. We nemen doorlopend maatregelen om dit te waarborgen en beschikken over talrijke ISO-, EKH- en VCA-certificaten.