Veilig hijsen en heffen, met staalkabels die langdurig meegaan. Het begint bij zorgvuldige installatie van de staalkabel. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs nemen je dit graag uit handen. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. 

 

Laat je de staalkabels door Mennens inscheren?

Dan staat veiligheid voorop. Onze monteurs kennen de actuele wet- en regelgeving en bieden je hierin advies. Zij monteren de staalkabels op een veilige manier in je installaties, wat de levensduur van de kabels ten goede komt en bijdraagt aan een zo laag mogelijke total cost of ownership. 

We adviseren je over juist gebruik en onderhoud, zodat de staalkabels bijdragen aan de continuïteit van je (business)proces of operatie. Plus: we nemen je alles rondom de (de)installatie uit handen: van voorbereiding tot planning en logistieke operatie.  

De voordelen van montage door Mennens: 

  • Advies over de juiste staalkabel voor jouw toepassing
  • Montage door VCA-gecertificeerde vakbekwame monteurs
  • (De)montage van de oude en nieuwe staalkabels
  • Volledige ontzorging in de logistieke operatie
  • Zo gewenst houden we je staalkabels ook op voorraad
  • Naast het invullen van het Kraanboek ook de benodigde certificaten.

Hoe verloopt de montage? 

Kies je voor (de)installatie door Mennens? Dan komen we vooraf graag bij je langs. We brengen de situatie in kaart en kijken wat nodig is om de staalkabels te vervangen. We maken een plan van aanpak en nemen je de zorg volledig uit handen. Op de dag zelf komt een professioneel team van VCA-gekwalificeerde monteurs langs om de oude staalkabels uit te scheren en de nieuwe staalkabels in te scheren.

[hubspot]

 

Meer weten