© CERTEX Danmark A/S

Lifting KnowHow - CERTEX Danmark A/S

De norm bepalen voor een duurzame toekomst


Bij Mennens geloven we dat duurzaamheid de sleutel is om onze toekomst als bedrijf veilig te stellen. Geleid door onze kernwaarden in combinatie met onze Lifting KnowHow, voldoen we aan de voorwaarden om duurzame transformatie in onze branche te stimuleren. Duurzaamheid is geïntegreerd in onze waardeketen met de focus op het aanbieden van veilige producten en oplossingen om te voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen van de klant en om hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren.

Duurzame aanvoerketen, Duurzame bedrijfsvoering en Duurzaam klantenaanbod zijn onze drie aandachtsgebieden, die op hun beurt zijn onderverdeeld in drie duurzaamheidsthema's: Mensen, Klimaat en Circulariteit. Voor elk thema zijn langetermijndoelen gedefinieerd en de activiteiten die nodig zijn om die te bereiken. Er wordt regelmatig een reeks KPI's gerapporteerd, om te controleren of we op de goede weg zijn. Met de visie om het bedrijf te zijn dat de norm bepaalt voor een duurzamere toekomst, hebben we een zware reis voor de boeg. We zijn vastbesloten, laten we dit samen doen!

Duurzaamheid verwezenlijken


Mennens maakt deel uit van Axel Johnson International, waar duurzaamheid een fundamenteel onderdeel en voorwaarde is voor het bedrijfsmodel van de groep. Elke dag sturen, beveiligen en voeden onze producten duizenden toepassingen die essentieel zijn voor het functioneren van de samenleving. Bij Axel Johnson International erkennen we dat de samenleving duurzamer moet en door onze klanten te helpen bij het vinden van optimale technische oplossingen, dragen we bij aan een duurzamere ontwikkeling. Met de focus op klanten, zal het duurzaamheidswerk van de groep onze bestaande activiteiten versterken en de duurzaamheidstransformatie in onze sector stimuleren. Lees meer over hoe de groep werkt aan een duurzamere sector op de website van Axel Johnson International.