Laat je hijsmaterieel (her)testen en keuren

De sterkste stroppen, ankers, blokken, hijsjukken en staalkabels. Bij Mennens (her)testen we deze hijsmiddelen met onze krachtige trekbanken. Zo gewenst onder toeziend oog van een officiële keuringsinstantie. Zelf ook meekijken? Je bent van harte welkom. 

In elke Mennens-vestiging is een trekbank beschikbaar. Onze trekbank in Dongen heeft zelfs de grootste capaciteit binnen Europa, maar liefst 1.400 ton. Deze trekbank kan met gemak 17.000 kN aan. Liever een trekproef op locatie? We komen graag langs met onze mobiele trekbank.

Bekijk de video’s 
Benieuwd hoe onze trekproeven verlopen? Bekijk de video’s op proofloadtesting.com

Goedkeuringscertificaat
Tal van internationale classificatiebureaus vertrouwen op de expertise en hoogwaardige faciliteiten van Mennens voor de uitgifte van internationale goedkeuringscertificaten, waaronder Lloyd’s Register of Shipping, Bureau Veritas en DNV. 

In elke vestiging een trekbank beschikbaar
De vaste trekbanken in onze vestigingen zijn multifunctioneel en voorzien van de laatste moderne apparatuur. 

Mobiele trekbank
Om je optimaal te dienen, beschikt de Mennens Groep over meerdere mobiele trekbanken. Met dit stukje hightech materieel kunnen we je hijsmaterieel op elke locatie inspecteren, keuren en testen. Meteen een voordeel, want de middelen die je inzet zijn niet langer dan noodzakelijk uit gebruik. Gebruik maken van de mobiele trekbank? Neem contact op met je dichtstbijzijnde Mennens-vestiging.

Meer informatie
Wil je meer informatie over onze trekproeven of direct een trekproef aanvragen? Neem contact met ons op.


Lees ook meer over inspecteren en keuren, onderhoud en reparaties, EKH en Certif.