Schoonmaakwerkzaamheden aan de binnenkant van tanks, dakconstructies en hangende objecten in hoge ruimtes. Er zijn tal van situaties waar het gebruik van een hoogwerker of het bouwen van een steiger niet mogelijk is. Met behulp van diverse klim- en abseiltechnieken komen onze Rope Access medewerkers bijna overal bij.

 

Projecten

LUMC

Onder één van de glazen dakconstructies van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is een kunstgallerie gevestigd. In deze galerie is de vloer ongelijk, hetgeen opbouwen van steigers moeilijk maakt. Aan ons Rope Access team de taak om de dakconstructie schoon te maken.

 


Clifford Chance

Dit gerenommeerde advocatenkantoor is gevestigd in een prachtig kantoor in hartje Amsterdam. De binnenplaats is sinds jaren overdekt door een glazen dakconstructie waaraan grote lampen zijn bevestigd. Omdat op de begane grond de bibliotheek is gevestigd, kan een hoogwerker niet worden ingezet. Rope Access bleek een goed alternatief voor de hoogwerker en zo werden de lampen schoongemaakt en armaturen vervangen.

 


Andere Rope Access werkzaamheden