Je herkent ons niet alleen aan het logo op onze kleding. Of aan onze bus. De mensen van Mennens haal je er meteen uit. Zit het ’m in onze ijzeren wil? Of de snelheid waarmee we een kink in de kabel verhelpen? Of zijn het onze stalen zenuwen? We werken allemaal keihard volgens dezelfde 4 kernwaarden. Zo doen we dat bij Mennens. En zo stralen we samen ‘Een sterk staaltje Mennens’ uit.

Onze visie

De behoeften op het gebied van staalkabel, hijs- en heftechniek en valbeveiliging veranderen continu. Een compleet dienstenpakket is steeds vaker de vraag van onze klant. Waarin veiligheid voorop staat. Zodat de klant zich kan focussen op waar hij echt sterk in is. Als marktleider kennen wij de behoeften van onze klant als geen ander. We bieden een solide totaalpakket van expertise en service op maat. Zo ontzorgen we de klant en zijn we een betrouwbare partner voor de lange termijn.

Onze missie

Wij hebben de missie om de wereld en werkplek een stukje veiliger te maken. Daarom ontwikkelen wij continu ons vakmanschap, onze expertise en onze kwaliteit van dienstverlening. Zo dragen we bij aan de betrouwbare, efficiënte en duurzame werkomgeving van onze klanten. En daarmee aan een veilige leefomgeving voor ons allemaal: daar staan we voor. Sterk Staaltje Mennens.

Onze kernwaarden

 

 

Gedreven en deskundig

We zijn experts met passie. Ervaren krachten en jong talent. Altijd op zoek naar de juiste oplossing voor elke uitdaging. We volgen opleidingen én leren van elkaar. Samen zijn we scherp, snel en slim. 
 

 

Vernieuwend en vertrouwd

We hebben ruim een eeuw ervaring en een groot internationaal netwerk. Daarmee bieden we maatwerk. De business van onze klanten kennen we door en door. En we lopen voorop. Met gezamenlijke kennis, kracht en kunde.

 

 

Doeltreffend en solide

Onze oplossingen zijn veilig en van het hoogste niveau. We leveren niet alleen de beste producten, maar bieden een totaalpakket. Met service, training, advies en onderhoud. We leveren degelijk, doordacht en doelgericht werk.  

 

Landelijk en dichtbij

We kennen onze klanten. En de lokale markt. Want met meerdere vestigingen in Nederland en België zijn we altijd in de buurt. Om snel en vakkundig aan de slag te gaan. Dat maakt ons behulpzaam, betrouwbaar en bekwaam.