Werk met veilige middelen die aan de normen voldoen


Veilig werken met materieel dat aan de normen voldoet. Hiervoor beschikken al onze vestigingen over een test & repair-werkplaats. Hier testen, keuren, inspecteren én repareren we hijs- en hefmiddelen, hydraulische installaties en gereedschap en valbeveiligingsmiddelen zoals valstopblokken. Of laat je hijsmaterieel beproeven in een van onze trekbanken. Dit alles is ook mogelijk op eigen locatie met een mobiele trekbank. 

Inspectie en keuring hijsmiddelen

Onze EKH-gecertificeerde keurmeesters voeren graag alle (jaarlijkse) inspecties en keuringen uit van jouw hijs- en hefmiddelen. Zowel ‘onder de haak’ als ‘boven de haak’. Je kunt bij ons terecht voor onder meer visuele inspectie, haarscheurenonderzoek en niet-destructief onderzoek.

Inspectie en keuring valbeveiliging

Namens een groot aantal toonaangevende fabrikanten is Mennens geaccrediteerd om de verplichte jaarlijkse keuring van valbeveiligingsmiddelen en -systemen uit te voeren. Daarnaast hebben we uitgebreide expertise in het keuren van valstopblokken en reddingssets.

Inspectie en reparatie hydrauliek

Veilig werken met hydraulische installaties of gereedschap? Laat je materieel testen, onderhouden en (her)certificeren in een van onze Holmatro-gecertificeerde premium service centers. Je vindt deze in Groningen, Amsterdam, Vlaardingen en Dongen. We keuren het hogedruk hydraulisch gereedschap volgens de geldende richtlijnen.

Trekbanken

Elke Mennens-vestiging beschikt over een eigen trekbank. Hier kun je terecht voor het beproeven van o.a. ankers, blokken, hijsjukken en staalkabels. Je bent hierbij van harte welkom. Een trekproef op locatie is ook mogelijk. We komen graag bij je langs met onze mobiele trekbank.

Neem contact op


Is je materiaal toe aan een keuring, inspectie of reparatie? Of wil je graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met jouw Mennens-vestiging.