We zien het als missie om organisaties en haar medewerkers het belang te laten zien van een veilige werkplek op hoogte en diepte voor iedereen. Onze gratis infodagen (iedere 4e vrijdag van de maand) in ons nieuwe Expertisecenter hebben als doel om u van de nodige kennis te voorzien met betrekking tot bewustwording, risico's inventariseren en het creëren van een veilige werkplek door gebruik van de juiste combinatie collectieve en persoonlijke valbeveiliging.

 

Altijd veilig, op hoogte en in de diepte

U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die met werken op hoogte en diepte te maken hebben, zoals een training voor uw werknemers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar uiteraard ook voor advies, verkoop of inspectie van uw valbeveiligingsmiddelen en -systemen. Of huur onze ervaren Rope Access-medewerkers in voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op hoogte.

 

Nieuw Expertisecenter

In ons nieuwe Expertisecenter, dat met zijn 900 m2 een van de grootste centra op gebied van valbeveiliging in Europa is, worden trainingen gegeven gericht op veilig werken op hoogte en diepte. Ook laten we in onze showroom zien welke mogelijkheden er zijn om werkplekken op hoogte (en diepte) veilig te maken. 

 

Oefendak

Op het volledig veilig ingerichte oefen dak kunt u vrijwel alle gebruikelijke collectieve en persoonlijke veiligheidsvoorzieningen bekijken. Ook binnenin het Expertisecenter worden diverse voorzieningen gemonteerd gericht op werken op hoogte en diepte. De geboden faciliteiten voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent valbeveiliging

Voor meer informatie kun je bellen met 010-4373033 of contact opnemen. Het bezoekadres is Heliniumweg 8a, 3133 AX Vlaardingen.