Het (de)monteren van antennes in een mast of het verhelpen van storingen kunnen vaak sneller en goedkoper uitgevoerd worden door Rope Access. Binnen de telecomindustrie zijn er diverse werkzaamheden die met behulp van Rope Access technieken uitgevoerd kunnen worden. Bij 'Line of Sight' klimmen onze Rope Access medewerkers in masten en bekijken of er een vrije verbinding is tussen de antennes.

 

Projecten 

Line of Sight Ericsson

Voor Ericsson worden door middel van Rope Access klimtechnieken vrije straalverbindingen tussen antennes gecontroleerd. In het verleden werden hoogwerkers en kranen ingezet. Ons Rope Access team klimt in beide masten en bekijkt zo of er een vrije verbinding is tussen de antennes.


 

Nokia Siemens

Een storing in het mobiele netwerk moet snel verholpen worden. Sommige sites zijn zo moeilijk bereikbaar dat alleen een kraan kan worden ingezet om bij de antenne te komen. Gelukkig biedt Rope Access een snel en goedkoop alternatief. Er hoeven geen straten te worden afgezet en er hoeft niet te worden gewacht tot een kraan is opgebouwd. Onze Rope Access medewerkers kunnen eenvoudig én veilig operationeel zijn en de storing verhelpen.

 


Andere Rope Access werkzaamheden