Op maat gemaakt óf direct klaar voor gebruik

Bij hijsbalken en spreaders gaat het vaak om maatwerk. Onze experts luisteren naar jouw wensen en maken graag een constructie op maat. Ook ontvang je altijd een constructiedossier, inclusief CE-certificaat en handleiding. Precies zoals de Machinerichtlijn vraagt. 

Verstelbaar of niet-verstelbaar, een modulaire of vaste constructie? Bij hijsbalken en spreaders kunnen de wensen sterk uiteenlopen. Onze consultants gaan graag met je om tafel voor een advies op maat. 

Speciale hijstools

Vragen de werkzaamheden om speciale hijstools of complete systemen, zoals magneten en vacuümapparatuur? Ook deze constructies maken we op maat. Heb je zelf een ontwerp voor een hijstool klaarliggen? Dan rekenen we deze graag voor je na en passen het ontwerp aan waar nodig. 

Standaard oplossingen

Naast maatwerk kies je bij Mennens uit een ruim assortiment aan hijsbalken en spreaders (Modulift en OX) die direct klaar voor gebruik zijn. Zo gewenst met klemmen en haken. Al het materieel is voorzien van een CE-label, markeringen en een handleiding.

Meer informatie?

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie? Neem contact met ons op.

Voorbeelden van hijsjukken en toebehoren 

Speciaal hijsjuk voor een metaalverwerkend bedrijf. Mennens leverde een hijsbalk waarmee op een snelle, veilige manier pakken platen (max. 8 ton) geladen en gelost konden worden.

Mennens is al vele jaren officiële verdeler van Vacu Stone lift, dé wereldwijde specialist in het ontwikkelen en fabriceren van vacuümheffers.

Hijsjuk voor treinwielstellen. Uniek hijsjuk, specifiek gemaakt op maat van de wielen, zodat de assen geen beschadiging oplopen.