Voor maximale inzetbaarheid van jouw hijsmateriaal

Altijd de zekerheid van veilig hijsmaterieel. Dat voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Dankzij preventief onderhoud en snelle reparatie. Ontdek het gemak van ons onderhoudscontract. Voor maximale betrouwbaarheid van je productieproces. 

De voordelen van het onderhoudscontract

Periodieke onderhoudscheck
Periodiek komen we langs voor een onderhoudscheck. We controleren de afstelling van de machine en vervangen kleine onderdelen. Na afloop ontvang je een uitgebreid rapport, dat je kunt gebruiken tijdens audits.

Prioriteit bij storingen
Profiteer van een snellere responstijd bij eventuele gebreken en minimaliseer stagnatie van het productieproces. Binnen 24 uur is één van onze monteurs bij jou op locatie.

Onderhoudscontract afsluiten

Wil je meer informatie of direct een onderhoudscontract afsluiten? Neem contact met ons op.

Mennens – Premium Service Center voor Holmatro

Veiliger en efficiënter werken met kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare producten? Een filosofie die ook Holmatro uitdraagt! Door de nauwe samenwerking met Mennens kunnen we je samen nog beter ontzorgen. Concreet betekent dit dat we naast kwalitatieve producten ook een pak kennis, diensten en advies aanbieden. Zo ondergingen de Mennens-vestigingen in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Dongen een intensieve Holmatro-trainingsperiode.

Onze service werkplaatsen zijn uitgebreid met professionele, gespecialiseerde testunits. De Mennens-vestigingen
in Groningen, Rotterdam en België zijn door Holmatro gecertificeerde premium service centers waarin we je
hydraulische apparatuur optimaal kunnen testen en (her)certificeren volgens de geldende normen. Daarnaast voeren
we ook deskundige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op hydraulische cilinders, pompen, slangen,
kleppen en hefgereedschap.

Holmatro Inspectie Procedure (HIP)

Bijzonder aan deze procedure is de dynamische manier van testen. Of anders verwoord: het testen van cilinders over de volledige slaglengte, plus simulatie van  de gebruikssituatie van het gereedschap. Hierdoor sporen we verborgen gebreken sneller op, wat onnodige uitval en gevaarlijke situaties op de werkvloer uitsluit.

Meer weten over Holmatro en Mennens? Contacteer je dichtsbijzijnde Mennens-vestiging.