Van magazijnstellingen tot daken en van windmolens tot telecommasten. Vrijwel iedereen heeft te maken met werken op hoogte. Vallen is een van de meest voorkomende oorzaken van een arbeidsongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat van hoogte te vallen, moeten maatregelen worden genomen. Dat moet altijd bij een hoogte van 2,50 meter of hoger, maar ook onder de 2,50 meter moeten maatregelen worden getroffen als sprake is van een risico op vallen.

U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die met werken op hoogte en diepte te maken hebben, zoals een training voor uw werknemers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar uiteraard ook voor advies, verkoop of inspectie van uw valbeveiligingsmiddelen en -systemen. Of huur onze ervaren Rope Access-medewerkers in voor de meest uiteenlopende werkzaamheden op hoogte.

Nieuwe Expertisecenter

In ons nieuwe Expertisecenter, dat met zijn 900 m2 een van de grootste centra op gebied van valbeveiliging in Europa is, worden trainingen gegeven gericht op veilig werken op hoogte en diepte. Ook laten we in onze showroom zien welke mogelijkheden er zijn om werkplekken op hoogte (en diepte) veilig te maken. 

Op het volledig veilig ingerichte oefen dak kunt u vrijwel alle gebruikelijke collectieve en persoonlijke veiligheidsvoorzieningen bekijken. Ook binnenin het Expertisecenter worden diverse voorzieningen gemonteerd gericht op werken op hoogte en diepte. De geboden faciliteiten voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent valbeveiliging.

Het bezoekadres is Heliniumweg 8a, 3133 AX Vlaardingen.
 

Veilig werken op hoogte doet u met Safe Site - Powered by Mennens

Advies

Advies conform geldende wet- en regelgeving

Training & instructie

Van toolbox meeting tot meerdaagse maatwerktraining en GWO

Producten

Van ankerstrop tot reddingsset

Rope Access

Werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen middels touwtechniek

Installatie

Collectieve en persoonlijke voorzieningen

Inspectie & keuring

Van PBM tot valstopblokken en voorzieningen

Elke 4e vrijdag van de maand organiseren wij een info-ochtend in ons nieuwe Expertisecenter!  In een ochtend informeren wij u over de geldende wet- en regelgeving bij werken op hoogte en diepte en wat wij daar voor u in kunnen betekenen. Uw deelname aan onze infodag is geheel gratis.

Infodagen