Mennens neemt deel aan het National Safety at Work Event

Op donderdag 10 november vindt het National Safety at Work Event in de Van Nelle Fabriek Rotterdam plaats. NSWE is het evenement dat bijdraagt aan de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers op iedere werkplek. Georganiseerd door de Intersafe Business Line van Lyreco. Doel is concrete oplossingen mee te geven om samen duurzame stappen te zetten naar een veilige werkplek.

NSWE is een congres met top-sprekers op het gebied van inkoop en veilig werken. Binnen 1 dag bent je op de hoogte van de meest actuele onderwerpen binnen de thema's gezondheid, veiligheid, inkoop, gedrag en HRM. Als deelnemers ontmoet je gelijkgestemden, wissel je ervaringen uit en discussieer je over aansprekende thema's.

Het juiste adres voor keuring van jouw valstopblokken!

Het keuren van valstopblokken is specialistisch werk en mag alleen uitgevoerd worden door de producent of door de producent opgeleide en geaccrediteerde bedrijven. Hierin nemen we een unieke positie in Nederland in doordat onze monteurs deze opleiding en accreditering hebben voor vrijwel alle gerenommeerde merken valstopblokken. Onze monteurs maken de valstopblokken altijd open omdat aan de buitenkant vaak niet te zien is hoe de staat aan de binnenzijde is. Zo ben je er van verzekerd dat altijd de originele onderdelen worden gebruikt voor service en herstel.

Wilt u zien hoe dit in z’n werk gaat? 

Bezoek ons dan op het Intersafeplein. Als voorproefje kun je alvast onderstaande video bekijken.

We zien u graag tegemoet

Wij kijken ernaar uit u op een veilige en gastvrije manier te verwelkomen op 10 november 2022! Ga naar www.nswe.nl voor meer informatie, het actuele programma en aanmelden.