WEBINAR #1 - Staalkabel, de basis

Bekijk hieronder onze staalkabel webinar waarin onze expert Alain Balman je door de basis van staalkabels leidt.

  • Constructies
  • Karakteristiek
  • Touwleggingen
  • Treksterkte
  • Toepassingen, voor- en nadelen
  • Praktische voorbeelden

Op 22 april nam onze expert Alain Balman u mee door de basisprincipes van staalkabels. Dit was het eerste webinar in een reeks van webinars over staalkabel. Verwacht dus meer van deze webinars in de komende maanden over geselecteerde speciale gebieden binnen staalkabels zoals inspectie, smeermiddelen, kabelschijven, kabelblokken en eindverbindingen. Waardoor je meer gedetailleerde kennis en expertise krijgt. 

Opname
Voor degenen die niet aanwezig konden zijn of het webinar nog een keer willen bekijken, is hieronder de opname van het webinar te vinden. Gedurende 60 minuten gidst Alain Balman u door constructies, touwleggingen, toepassingen en laat hij veel praktische voorbeelden zien.

Toekomstige webinars
We zullen meer webinars doen over staalkabels gedurende dit jaar, de data zijn nog niet vastgesteld maar maar verwacht er minstens één meer voor de zomervakantie. Enkele van de komende onderwerpen zullen zijn inspectie, smering, schijven & trommels & eindafsluitingen. Kijk uit naar komende uitnodigingen!

 

 

Nog vragen? 

We beantwoordden al enkele vragen op het einde van de webinar. Heb je nog bijkomstige vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Staalkabel, maak de juiste keuze


Veilig en efficiënt verplaatsen van lasten, zowel verticaal als horizontaal. Het maximale rendement halen uit uw installatie, met de zekerheid van bedrijfscontinuïteit. Dit vraagt om de juiste (toepassing van) staalkabel. In het Dossier Staalkabel lees je er alles over.