Update maatregelen binnen Mennens; geen sprake van een negatieve uitwerking op de dienstverlening

Het Corona-virus houdt de gemoederen nog steeds flink bezig en inmiddels hebben wij vanuit verschillende richtingen vragen mogen ontvangen over de (mogelijke) gevolgen hiervan voor onze bedrijfsvoering en hoe wij ons hiertegen wapenen.

Momenteel is er geen sprake van een negatieve uitwerking op de dienstverlening van Mennens. Integendeel, we willen met u meedenken en mogelijk komt het nu juist goed uit om uw materialen te laten inspecteren en keuren zodat u dit op een later tijdstip niet meer hoeft te doen. We kunnen ook uw materiaal ophalen en dit binnen onze eigen werkplaatsen inspecteren en keuren. Vanzelfsprekend volgen wij nauwlettend de adviezen van het RIVM en hebben deze toegepast binnen onze organisatie en vestigingen.
 
In aanvulling daarop hebben wij een aantal maatregelen, specifiek voor onze organisatie, doorgevoerd:

  • Mennens beschikt over 8 operationele vestigingen: in Amsterdam, Rotterdam (inclusief het Safe Site Expertisecenter), Groningen, Hengelo, Dongen, Eindhoven en Zwijndrecht (België).
  • Werknemers van de Administratie-, Project-, Verkoop- en Engineering afdelingen werken bij voorkeur vanuit huis.
  • De aanwezige werknemers op de afdeling Service, Test & Repair, Werkplaats, Training en Zeilmakerij (Groningen) worden gespreid over de beschikbare werkplekken.
  • Afspraken met klanten, leveranciers en derden worden telefonisch of online georganiseerd.

De instructies van het RIVM zijn leidend bij de directie en alle werknemers van Mennens en Safe Site. Deze worden dagelijks bijgewerkt volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.
 
Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen op de voet en zullen wij, indien wij genoodzaakt zijn om aanvullende maatregelen te treffen, u per ommegaande informeren.
 
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van de Mennens vestigingen.