Nieuws

Maatschappelijke betrokkenheid

Ook onze (lokale) omgeving dragen we een warm hart toe. We zijn vriend van Stichting Ambulance Wens. En medewerkers kunnen in de It’s my life-app punten verdienen door te bewegen. Deze punten kunnen zij gebruiken om Stichting Ambulance Wens te steunen.

Met staal-kabeladvies maken we het verschil

Experts Frits, Ayrton en Kevin over staalkabels

Sinds jaar en dag levert Mennens staalkabels en alles wat hierbij komt kijken. Van advies en montage tot keuring en inspectie. Oudgediende en staalkabelexpert Frits van Boetzelaer vertelt samen met productspecialist Ayrton Dekker en hoofdmonteur Kevin Poot over de veelzijdige en fascinerende wereld van staalkabel.

Martin Bleiksloot: al lang met pensioen en nog steeds actief binnen Mennens, al ruim 60 jaar

MARTIN BLEIKSLOOT
Al lang met pensioen en nog steeds actief binnen Mennens, al ruim 60 jaar

Op 17 september 1962 startte Martin Bleiksloot bij Mennens als tuiger. Hoewel hij al enige jaren met pensioen is, werkt hij nog altijd twee dagen per week in het magazijn en op de expeditie bij Mennens in Rotterdam. Hij vertelt.

HR-MANAGER SABINE KOUWENBERG: “Elke collega moet zich thuis voelen”

HR-MANAGER SABINE KOUWENBERG:
“Elke collega moet zich thuis voelen”

Mennens zet in op veiligheid. Het gaat dan niet alleen om veilige oplossingen voor klanten, maar óók om sociale veilig- heid voor collega’s. Sabine Kouwenberg, HR-manager: “We willen een organisatie zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar het niet uitmaakt wie je bent.”