Werkzaamheden waar een hoogwerker niet of nauwelijks bij kan. Een locatie waar een steiger te groot of te ingewikkeld wordt. Te hoog, te diep, te complex? Niet voor onze Rope Access medewerkers! Onze Rope Access specialisten komen met behulp van klim- en abseiltechnieken overal bij. Ook de plaatsen waarvan u dacht dat ze onbereikbaar waren.

Werkzaamheden zijn onder andere: NDO (niet destructief onderzoek), glasbewassing, reiniging van staalconstructies, stand-by-rescue, mangatwacht, lassen, rigging en lifting, inspecties, plaatsen van kabels, montage van verlichting of antennes, enzovoort. Staat die van u er niet bij? Laat het ons weten, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Al onze Rope Access-medewerkers zijn IRATA opgeleid en beschikken over een VCA en EHBO certificaat. Ook hebben ze uitgebreide praktijkervaring op het gebied van klim- reddingstechnieken.

 

Meer informatie


Bekijk de Safe Site Podcast Video

Over Rope Access, ofwel werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen middels touwtechnieken, aan bod komt. Michel de Vos in gesprek met Dirk van Blijswijk, productspecialist Valbeveiliging.

Meer over valbeveilliging


 

Inspectiewerk

Lees meer

Dak- & gevelreiniging

Lees meer

Schoonmaakwerk

Lees meer

(De)montagewerk

Lees meer

Herstelwerkzaamheden

Lees meer

Telecom

Lees meer

Reclame

Lees meer

Standby Rescue

Lees meer