Het juiste adres voor keuring van jouw valstopblokken

Onze experts beschikken over de certificaten om vrijwel alle valstopblokken te mogen keuren. We nemen daarmee een unieke positie in Nederland in door de opleiding en accreditering voor het keuren van vrijwel alle gerenommeerde merken. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Rode Safety Sign (keurmerk onderhoud valbeveiliging).

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) moeten volgens de wet (NEN-EN norm) minimaal één keer per jaar gekeurd worden. Toch is deze verplichting niet de belangrijkste reden om PBM te laten keuren. De grootste drijfveer is natuurlijk veiligheid. Het wel of niet laten keuren van valbeveiligingsmiddelen kan letterlijk het verschil betekenen tussen leven en dood.

Valstopblokken vormen hierop geen uitzondering. Inspectie en keuring liggen hierbij zelfs nog gevoeliger. Voor een grondige keuring moeten de blokken namelijk uit elkaar gehaald worden. Een secuur en specialistisch karwei dat niet iedereen zomaar mag doen. Alleen door de fabrikant getrainde bedrijven en medewerkers zijn hiertoe bevoegd. 

Twijfel je of jouw valstopblok ook gekeurd is? Neem contact met ons op!

Veilig werken

Lees meer

Certificering

Lees meer

Merken

Lees meer