Veilig werken op hoogte doet u met goedgekeurde PBM


Volgens de arbo-wet (Arbeidsomstandighedenbesluit; Artikel 7.4a. Keuringen & NEN-EN 365 norm) dienen persoonlijke valbeveiligingsmiddelen (PBM) minimaal eens per jaar te worden gekeurd. Het keuren van de meeste PBM dient te worden uitgevoerd door een aantoonbaar bevoegd persoon. Voor sommige producten (o.a. valstopblokken) en systemen dient de inspecteur door de fabrikant te zijn opgeleid en geaccrediteerd.

Namens een groot aantal toonaangevende fabrikanten is Safe Site geaccrediteerd om de verplichte jaarlijkse keuring van producten en systemen te mogen uitvoeren. We zijn specialist in het keuren van valstopblokken van de meest toonaangevende merken. Valbeveiliging keuren kan op locatie of bij ons op één van de Mennens-vestigingen.

Van alle te keuren middelen wordt er een certificaat afgegeven. Voor direct inzicht en downloaden van uw certificaten, werken we met de online applicatie Certif. U heeft hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je meer informatie over een inspectie en keuring valbeveiliging?

Neem online contact met ons op. Onze experts helpen je zo snel mogelijk verder.

Bekijk de Safe Site Video Podcast


Over de verplichte jaarlijkse keuring van softgoods, valstopblokken en permanente voorzieningen aan bod komt.

Michel de Vos in gesprek met Dirk van Blijswijk, productspecialist Valbeveiliging.


 

Inspectie & keuring valbeveiliging aanvragen

Of wens je meer info over inspectie en keuring van valbeveiligingsmiddelen, neem contact met ons op via onderstaand formulier. 

Lees meer over inspectie en keuring valbeveiliging


 

Persoonlijke valbeveiligingsmiddelen

Lees meer

Valbeveiligingssystemen

Lees meer

Valstopblokken

Lees meer

Ladders en hekwerk

Lees meer