Vacatures Hengelo

Mennens heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van “Staalkabel, Hijs- en Heftechniek”. Met 400 medewerkers heeft Mennens een leidende positie in de branche.
Inspecteren, certificeren en onderhoud van hijs- en hefmiddelen geschiedt in eigen werkplaats of desgewenst op locatie.
Groei in projecten op het gebied van kranen, valbeveiliging en staalkabelprojecten.
Met een assortiment van internationaal bekende merken op het gebied van staalkabels, touw, kettingen, takels, lieren, kranen, vijzels, hijs- en sjorbanden enz. heeft Mennens zich verzekerd van een stevige positie in de markt.

Momenteel hebben wij de volgende vacature(s) voor onze vestiging in Hengelo:

- Inspecteur/Monteur regio HARDERWIJK (40 uur)

Wilt u een open sollicitatie indienen dan kunt u dit hier doen.

Inspecteur/Monteur regio HARDERWIJK (40 uur)Mennens is dé specialist op het gebied van inspectie, keuren, onderhoud en verkoop van o.a. hijs- en hefmiddelen, staalkabels en valbeveiliging. Met 5 vestigingen in Nederland en 1 in België zijn we marktleider in de Benelux.
Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Om die reden zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Voor meer informatie zie: www.ekh.nl

Mennens Hengelo bestaat dit jaar 25 jaar en we hebben inmiddels 51 enthousiaste medewerkers. "Hard werken loont" is ons motto, maar natuurlijk is er op z'n tijd ook ruimte voor ontspanning en een lolletje. Bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddagborrel, de bouwvak-barbecue of het jaarlijkse personeelsuitje! Onze markt groeit nog steeds en daarom zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een fulltime monteur/inspecteur (40 uur) in de regio Harderwijk.

Als monteur/inspecteur buitendienst bij Mennens Hengelo ben jij het visitekaartje van onze organisatie! Het is dus van belang om service- en klantgericht te werk te gaan, maar ook om uitstekende communicatieve vaardigheden te hebben. Het grootste deel van jouw werkzaamheden bestaat uit het (visueel) inspecteren en keuren van een uitgebreid scala aan hijs- en hefmiddelen: van complete kraan, tot hijsband. Je bevindingen leg je vast in een rapportage, die je na je inspectie bespreekt met de klant.

Verder ben je verantwoordelijk voor het:
- zelfstandig repareren en onderhouden van hijs- en hefmiddelen.
- zelfstandig lokaliseren en oplossen van storingen.
- draaien van weekenddiensten (o.v.b. roulatie).
- draaien van storingsdiensten (o.b.v. roulatie).
- samenwerken met de binnendienst (planning, werkvoorbereiding en administratie).

Wil je graag onze nieuwe collega worden? Dan moet je een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek, affiniteit met werktuigbouwkunde én ervaring met relaisbesturingen hebben! Ook dien je voor deze vacature in (de regio) Harderwijk te wonen. Daarnaast werk je vaak op hoogte (in een kraan of hoogwerker), dus van hoogtevrees mag geen sprake zijn. Verder heb je minimaal Basisveiligheid VCA, ben je bij voorkeur in het bezit van rijbewijs BE en is kennis van hydrauliek/pneumatiek gewenst.

In ruil daarvoor bieden wij je een leuke en dynamische werkomgeving in een jong team van harde werkers. Je hebt veel vrijheid in je werk en krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien of om cursussen/opleidingen te volgen. Onze organisatie is nog altijd groeiend, dus op termijn zullen er wellicht doorgroeimogelijkheden zijn. We bieden je natuurlijk een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een eigen servicebus, smartphone en laptop.

Enthousiast geworden?
Stuur dan jouw cv voorzien van een korte motivatie t.a.v. Mevr. L. Oerbekke naar

Contact

Vestigingen

Amsterdam +31(0)20 5811811
Dongen +31(0)162 383800
Groningen +31(0)50 3183031
Hengelo /
Germany
+31(0)74 2503504
Rotterdam +31(0)10 4373033
Safe Site +31(0)78 6933499
België +32(0)3 253 23 23

Bekijk adresgegevens

Certificeringen

VCA logoEKH logo   BVQI logo