Mennens Certif

Altijd en overal inzicht in uw hijsmiddelen!

Wat is Mennens Certif?
In de praktijk blijkt het voor veel bedrijven erg lastig een goede en sluitende administratie te voeren met betrekking tot de in gebruik zijnde arbeidsmiddelen.

Mennens heeft hiervoor dé oplossing: Mennens Certif.

Mennens Certif is een online applicatie van de Mennens Groep waarop u als klant alle certificaten, die wij in onze database hebben, kunt oproepen. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment, waar u ook bent, bijvoorbeeld terug vinden wat de laatste inspectie- of keuringsdatum is van uw hijsmiddel.

Door gebruik te maken van de speciale Mennens Certif website is het niet meer noodzakelijk voor u als klant om de originele certificaten zelf te bewaren. Bijvoorbeeld bij een audit kan online gecheckt worden of een hijsmiddel daadwerkelijk geïnspecteerd of gekeurd is. Uiteraard kunnen deze wel door ons worden verstrekt.

Wie houdt het systeem up to date?
De Mennens vestiging bij wie u als klant reeds uw hijsmiddelen laat inspecteren, testen en certificeren zorgt er samen met u voor dat de gegevens up to date zijn.
Na iedere (nieuw)levering, inspectie of keuring wordt het systeem automatisch bijgewerkt. Deze mutaties zijn direct op de website terug te vinden. Uiteraard dient u ons zelf te informeren als er van uw kant zaken wijzigen door zoekraken en verkoop van materialen.

Hoe krijg ik toegang tot Mennens Certif?
- U als klant kunt op verzoek worden toegelaten tot MennensCertif.
Hiervoor zal voor u een gebruikersnaam en wachtwoord worden gegenereerd.
- Bij nieuwe klanten zullen hijsmiddelen, die niet in ons bestand staan, in ons systeem
moeten worden ingevoerd.
- Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze dienst, dienen Mennens en de klant
gezamenlijk er voor te zorgen dat het bestand niet vervuild raakt. (Bijv. als u hijsmiddelen
verschroot, verkoopt etc. dan moet dat in het systeem worden gemuteerd).
- Om een compleet beeld te krijgen dienen alle hijsmiddelen die niet door Mennens zijn geleverd of worden geïnspecteerd in ons systeem te worden ingevoerd.

Nadat dit is gebeurd, beschikt u als klant over een gemakkelijk toegankelijk informatiesysteem, dat de actuele stand van zaken van uw gecertificeerde hijsmiddelen weergeeft.

Interesse in deze gemakkelijke manier om uw middelen te beheren? Neem contact op met uw contactpersoon of de dichtstbijzijnde Mennens Vestiging.

Klik hier indien u doorgeschakeld wilt worden naar MennensCertif.

Contact

Vestigingen

Amsterdam +31(0)20 5811811
Dongen +31(0)162 383800
Groningen +31(0)50 3183031
Hengelo /
Germany
+31(0)74 2503504
Rotterdam +31(0)10 4373033
Safe Site +31(0)78 6933499
België +32(0)3 253 23 23

Bekijk adresgegevens

Certificeringen

VCA logoEKH logo   BVQI logo